در عقد موقت (صیغه) بر خلاف تصور بسیاری از افراد،
حق طلاق برای زن وجود ندارد»

به عبارتی بانوانی که میخواهند عقد موقت را قبول کنند بدانند که در عقد دائم قانونگذار برای زن مواردی را ذکر نموده که با تحقق آن وکالت در حق طلاق  برای زوجه بوجود می آید مثل عدم پرداخت نفقه یا سو رفتار زوج ولیکن در عقد موقت اینگونه نیست

علی ایحال تا زمانیکه مدت تعیین شده صیغه پایان یابد یا شوهر مدت باقی مانده را ببخشد یا به علتی فسخ گردد، زن کماکان در‌ علقه زوجیت می باشد و حق طلاق ندارد و متاسفانه بسیاری از مراجعین بنده دچار مشکل سو استفاده شوهرشان از این موضوع شده اند.

لذا نکته ی مهمی که  باید مطرح کنم اینست که خانم هایی که قصد صیغه (عقد موقت) دارن اگر به طرف مقابل اعتماد صددرصدی ندارن مدت صیغه را طولانی مدت تعیین نکنن، چراکه در هر صورت پس از پایان مدت صیغه، امکان جاری شدن مجدد آن تا هر زمانی وجود دارد و در‌ نتیجه ضرری ندارد ولی با این کار حداقل از بعضی سو استفاده های احتمالی جلوگیری می شود

بسیاری از ساکنان شهر اراک در مورد بهترین وکیل در اراک بسیار سوال میپرسند که در مطالب بعد حتما به آن میپردازیم

یک نکته مهم در صیغه که اگر ندانید به ضرر شما تمام میشود

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

مدت ,عقد ,صیغه ,موقت ,زن ,طلاق ,عقد موقت ,در عقد ,بسیاری از ,که در ,حق طلاق

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت تبلیغاتی ماکان روزنوشته های یک بانوی ایرانی حملات سایبری با عنوان ویروس کرونا کارواش بخار فعالیت های یک دختر کلاس هشتمی کافه ی خیابان هفتم saragholipoor1355 جنگل کوچک خرید و فروش انواع ضایعات اهن در تهران وبلاگ نیما